TC LOVENDEGEM “Wist je datjes!”

 

Club-info

Alle club-info is te vinden op de website van Tc Lovendegem www.tclovendegem.be

Vragen in verband met Tc Lovendegem kunnen gesteld worden via e-mail op volgend adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen over de jeugdwerking van Tc Lovendegem kunnen gesteld worden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het bestuur poogt de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Tennis voor mensen met tijd

Op donderdagnamiddag van 15u tot 18u is er tennis voor mensen met tijd. Inschrijven is niet nodig. Wie zin heeft om een balletje te slaan komt maar af. Er zijn 2 terreinen voorzien. Er wordt enkel of dubbel gespeeld naargelang de aanwezigheid.

Clubhuis

Naargelang de bezetting van de terreinen is het clubhuis dagelijks open van 19u tot 23u. Een groep vrijwilligers staat in voor de uitbating. Wie zin heeft om toe tot deze groep toe te treden neemt contact op met Roland Blanckaert Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interclub

Er zijn 18 ploegen ingeschreven voor het gewestelijk interclubkampioenschap van Oost-Vlaanderen: 13 volwassen ploegen en 5 jeugdploegen. Op woensdagnamiddag 23 april 2014 starten we met de jongens en meisjes 12. De kalender is terug te vinden op onze website. Supporters zijn altijd welkom.

VTV wordt Tennis Vlaanderen

Vanaf nu spreken we niet meer over VTV maar over Tennis Vlaanderen. Een nieuwe naam, een nieuwe website. Het wordt even wennen want het concept is helemaal anders. Een tip: “log steeds in zo krijg je alle info die voor jou van belang is”. Wie het paswoord van zijn lidkaart gebruikt dient er rekening mee te houden dat dit paswoord hoofdletter gevoelig is.

Voorlopig kan het oude e-mailadres nog gebruikt worden. Het nieuwe e-mailadres is: www.tennisvlaanderen.be Sla dit adres op in je favorieten.

Terreinen

Ook op terrein 1&2 is er een automatisch besproeiingssysteem aangelegd. De schakelaar om de besproeiing te bedienen staat aan het toegangshekken. Er is een knop per terrein.

Terrein 1&2 is vanaf nu te bereiken via het toegangshekken aan het terras van het clubhuis. Geen hinder meer wanneer de spelers voor terrein 2 het terrein willen betreden of verlaten.

Reserveren van een terrein

Wie problemen heeft met het reserveren van een terrein kan het item “Hoe reserveren “ op de website van Tc Lovendegem raadplegen. Dit item is aangepast.

Bij minimale bezetting van de terreinen is er geen uitbater aanwezig. Wie reserveert op een laat uur kan bij de zaalwachter van de sporthal terecht om de verlichting aan te steken. Wanneer deze afwezig is dient men hier rekening mee te houden.

Enkele afspraken

Aan wie als laatste op een laat uur op terrein 3 of 4 vier heeft gespeeld wordt na het verlaten van het terrein gevraagd om de uitbater te verwittigen als zodat deze de verlichting kan doven.

Leden

Op dit ogenblik zijn er 254 leden ingeschreven. Vorig jaar heeft Tc Lovendegem het seizoen afgesloten met 327 clubleden.

Lidkaarten

De lidkaarten kunnen afgehaald worden tijdens de openingsuren van het clubhuis

Clubkledij

Om de 2 jaar is er een initiatief om nieuwe clubkledij te promoten. Ook dit jaar is dat gebeurd. Er zijn nog enkele stuks voorradig. Info Evelyne Buyse

Droevig nieuws

De moeder van Rita Maes is overleden. Zij wordt begraven op zaterdag 19 april 2014 om 11u in de Sint-Bavo kerk te Vinderhoute. TC Lovendegem wenst Rita en haar familie veel sterkte toe.